DIERENARTS FARMARTS.

Sinds enige tijd zijn wij van stichting de knuffelkonijntjes ,als extra service voor onze klanten een samenwerking aangegaan met dierenartsen praktijk Farmarts uit Staphorst. Deze Praktijk beschikt over dierenartsen die veel kennis hebben van konijnen . 

Omdat wij de laatste tijd veel klanten horen over de hoge prijzen van het Casteren of steriliseren van hun aangekochte konijn , en vaak het diertje tijdens of na de operatie overlijd . Dit is niet nodig.

Daarom zijn we al enige tijd opzoek gegaan naar een dierenartsen praktijk die veel kennis van zaken heeft en een redelijke prijs berekend hiervoor. In Dierenartsen praktijk Farmarts hebben we die gevonden . Wij als stichting zijn zeer content met deze samenwerking . Om een zo voordelige mogelijke prijs voor u als klant te creëren. Hebben we de afspraak met deze praktijk gemaakt om elke 2e Woensdag van de maand ruimte en tijd te plannen vooral onze klanten.

Ook als U van ver komt is het nog voordelig om hier gebruik van te maken , zeker voor de prijs , maar ook voor de Kwaliteit en de kennis van konijn waar deze praktijk over beschikt.

Ook zal deze praktijk op onze site veel over konijn en de ziektes die erbij horen gaan schrijven . De Planning is om in de toekomst samen met deze praktijk enkele informatie avonden te organiseren voor onze klanten . Het houden van konijnen , Konijnen ziektes, tandproblemen enzv zullen op zo’n avond allemaal worden besproken . Houd onze site hierover in de gaten .!!!

Hoe kunt u gebruik maken van de gemaakte prijsafspraak tussen stichting de knuffelkonijntjes en Dierenartsen praktijk Farmarts ?

U Neemt zelf contact op met de praktijk nr 0522-760770

U geeft aan dat U klant bent van ons en gebruik wilt maken van onze prijsafspraak en maakt u afspraak voor op een 2e woensdag van elke maand ( Deze dag hebben ruimte gepland voor onze klanten) .Na het maken van een afspraak gaat u naar de praktijk in Staphorst en geeft duidelijk aan dat u nogmaals een klant bent van ons .

U zult erg tevreden zijn over hun diensten , kennis en service . Net als we zelf zijn !! We hopen dat u Veel plezier heeft van het aangekochte konijntje van onze konijnenstal .

Mocht u vragen hebben kunt U altijd contact met ons opnemen .

Farmarts

Wethouder Timmermanstraat 15a

7951 SH Staphorst

0522-760770

E.mail : gezelschapsdier@farmarts.nl

www.farmarts.nl

Farmarts zal stichting de knuffelkonijntjes  € 2,50 sponseren per gedane sterilisatie/ castratie.

Manda

naam :  MANDA

Ik ben opgegroeid in Zwolle en er waren altijd beesten in huis. Na de middelbare school ben ik gelijk diergeneeskunde gaan studeren in Utrecht. Tijdens de studie heb ik meegelopen met verschillende dierenartsen in het land. Ook kwam ik tijdens de studie erachter dat vogels erg slimme, leuke en medisch interessante dieren zijn en mijn interesse ligt dan ook in de vogelgeneeskunde. Na afstuderen ben ik terug gekeerd naar Zwolle met mijn tamme valkparkiet Quincy en vond ik al snel een baan bij farmarts. Sinds februari 2015 ben ik hier werkzaam als de nieuwe gezelschaps- en duiven dierenarts

Ilse1

naam : ILSE

Ik ben opgegroeid in een dorpje in Noord-Brabant  tussen het kleinvee. Van kinds af aan riep ik al dat ik dierenarts ging worden. In mijn vrije tijd liep ik graag mee met de plaatselijke dierenarts. Na de middelbare school sprak het buitenland me erg aan. Na jaren van reizen en verschillende baantjes ben ik in Utrecht gaan wonen. Daar ben ik aan de slag gegaan bij het dierenasiel en als dierenartsassistent in een gezelschapsdierenpraktijk. Uiteindelijk heb ik besloten om alsnog  te gaan studeren  aan de faculteit Diergeneeskunde. Nadat ik deze studie heb afgerond vond ik een baan in een gezelschapsdierenpraktijk in Friesland. Langzaam zak ik weer wat af richting het zuiden en ben sinds  4 jaar wonende in Drenthe. Sinds juni 2014 werk ik met veel plezier bij Farmarts als dierenarts voor gezelschapsdieren.

natasja

naam: NATASJA.

Dierenliefde is er bij mij met de paplepel ingegoten. Als kind ben ik opgegroeid op een soort privé kinderboerderij in Zuid- Holland. Hamsters, ratten, cavia’s , konijnen, honden, katten,kippen een  paard en een Shetlandpony behoorden tot onze gezellige veestapel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik besloot diergeneeskunde te gaan studeren . Na 6 jaar studeren  ben ik op 4 oktober 2013 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de differentiatie richting gezelschapsdieren. Hierna heb ik met veel plezier meegelopen bij verschillende  dierenklinieken en meer werkervaring opgedaan. Ook heb ik enkele weken vrijwilligerswerk gedaan in een asiel in Turkije waar ik veel honden en katten gesteriliseerd en gecastreerd heb. Sinds mei 2014 versterk ik het team van Farmarts als dierenarts gezelschapsdieren. Ik woon met mijn kat Cleo in De Wijk, waar ik het prima naar mijn zin heb. In mijn vrije tijd ga ik graag de bossen in of ben ik te vinden met een lekker drankje en hapje in het zonnetje op het terras. Daarnaast hou ik van snowboarden en duiken.