DIERENKLINIEK SCHELLERLANDEN

Wij werken al geruime tijd samen met Dierenkliniek Schellerlanden.
We hebben voor deze praktijk gekozen omdat ze veel kennis hebben van konijnen, en wij de zelfde visie hebben. U kan uw konijn bij hun laten castreren/ steriliseren voor een gereduceerd tarief. Zie de info brief onder aan deze pagina. Bieneke Meek en Rosan Bethlehem we zijn erg blij met jullie, en hopen op een fijne samenwerking.

Dierenkliniek Schellerlanden Zwolle is een kliniek voor uitsluitend gezelschapsdieren. Wij richten ons met name op honden, katten, konijnen, ratten en cavia’s. Wij werken enkel op afspraak, zodat wij genoeg tijd voor u kunnen plannen. Wij hebben veel ervaring met wat ingewikkelder patiënten en krijgen ook vaker een second opinion. Ook kunnen wij de meeste operaties zelf, ook spoed operaties, en de moeilijkere gebitsbehandelingen (incl wortelresten en hoektanden). Onze 2 vaste dierenartsen houden hun kennis zeer up to date door constant overleg met specialisten en door nascholing, en staan in het Kwaliteitsregister voor Dierenartsen. Onze assistentes hebben allen hun paraveterinair diploma en zijn intern verder getraind in het hanteren en verzorgen van dieren, kennis van ziektes, medicijnen en voeding.
U kunt de hele dag (werkdagen van 9 tot half 8) binnenlopen voor het ophalen van dieetvoeding, normale voeding, parasitaire middelen en medicatie.
Buiten openingstijden hebben wij een spoeddienst geregeld, tel nr 0900-1155115, waarbij u bijna altijd bij een collega bínnen Zwolle terecht kan.

Dierenkliniek Schellerlanden
Burgemeester van Walsumlaan 7
8017 CC Zwolle
tell: 038-4654480
www.schellerlanden.nl