Opvang/vakantieopvang

OPVANG:

Mocht u om een of andere reden niet meer voor uw konijntje kunnen zorgen, en hier afstand van willen/moeten doen, dit kan ook bij ons. Wij vangen ook konijntjes op!. Wij vragen wel een opvangvergoeding hiervoor. Dit bedrag komt geheel ten goede van onze stichting de knuffelkonijntjes. Wij gaan dan op zoek naar een ander geschikt huisje voor uw konijn(en). Tot die tijd zitten ze bij ons in de opvang, en krijgen ze dagelijks goede verzorging en veel aandacht en bewegingsvrijheid. Wij zijn dagelijks aanwezig samen met diverse vrijwilligers en stagiaires. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken om uw konijntje te brengen mail ons dan via : info@stichtingdeknuffelkonijntjes.nl

 

26196390_10214117913598299_5386709078153422435_n

Vakantie Opvang:

Hallo wij van stichting de knuffelkonijntjes  willen u als konijnliefhebber en eigenaar een extra service bieden.

Voor veel mensen die met vakantie gaan is het vaak een probleem waar u het konijn onder brengt,  waar u dier de juiste verzorging  en aandacht krijgt die het nodig heeft.  Wij bieden u op vele verzoek van onze klanten ,  hiervoor de juiste plek . Zodat u een zorgeloze vakantie heeft. Uw konijn(en) moeten wel ingeënt zijn.
Dit jaar kunnen de konijnen niet bij ons via onze dierenarts ingeënt worden ivm verhuizing ed. Dit zal u voor de vakantie zelf moeten regelen, excuus voor het ongemak.

We hebben  vaste breng en haaltijden ivm de drukte. van maandag t/m vrijdag brengen/halen tussen 16.00 uur en 17.00 uur op afspraak, en op zaterdagochtend brengen/halen tussen 10.00 uur en 11.00 uur op afspraak , zondag is onze vrije dag voor ons gezin, hier wijken we niet van af! We hopen op uw begrip.

Het verblijf van u konijn is geheel voor eigen risico.

Wij bieden u konijn:

* Voer en drinken

* Een ruim hok,

* veel beweging vrijheid (regelmatig in een grote ren)

* dagelijks veel aandacht ivm aanwezigheid van vrijwilligers ed.

* naar wens vacht verzorging.

De prijzen die wij daar voor berekenen zijn vanaf 1 januari 2019:

€ 2,50 per dag per konijn incl hok, voer, stro en hooi en drinkwater (kort harig klein konijn)

€ 3,00 per dag per konijn  incl hok,voer, stro en hooi en drinkwater + vacht verzorging speciaal voor langharige konijnen

(breng en ophaal dag worden meegerekend. het volledige bedrag dient bij het brengen van de konijn(tjes) contant afgerekend te worden).

Ook is het mogelijk dat u dier tijdens vakantie verblijf wordt geknipt ( nageltjes en/of vacht)

prijs hiervoor per 1 januari 2019 vanaf € 25,00 per konijn (knippen vacht) .  mits klitvrij! anders wordt het duurder.

WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK ALS UW KONIJNTJE ONVERWACHT ZIEK WORDT, GEWOND RAAKT, OF ZELFS DOODGAAT, TIJDENS HET VERBLIJF BIJ ONS. WIJ GEVEN DAN OOK GEEN GELD TERUG! OOK ZIJN WIJ NIET VERANTWOORDELIJK VOOR EVT. DIERENARTSKOSTEN. (dit gaat altijd in overleg met u).

Mocht u een wijziging willen doen ivm de vakantieopvang die u al heeft gereserveerd, doen wij ons best om dit te regelen, zijn wij genoodzaakt per wijziging €2,50 in rekening te brengen. Wij zijn erg druk met de hokplanning voor de vakantieopvang, er komen veel konijnen bij ons vakantie vieren. we hopen op uw begrip.
TIP plan uw vakantieopvang ruim, zodat u wat speling heeft in de dagen.

Mocht u om welke reden dan ook uw konijnen eerder ophalen van de opvang, wij geven geen geld terug.
het geld van de opvang komt geheel ten goede van onze stichting.
we hopen op uw begrip.

HEEFT U INTERESSE LAAT HET ONS WETEN.