te koop

Om onze doelstelling als stichting te verwezenlijken verkopen wij konijnen . Deze verkoop komt geheel ten goede aan onze stichting. Bij de aankoop van een konijntje bij ons bent u er zeker van dat u een gezond, lief en rustig knuffelkonijntje koopt.

20171030_123152            20171030_121002

 Wij hebben regelmatig knuffelkonijnen te koop:

Angora Hangoor nestjes

Teddy Widders nestjes

Ned. Hangoordwerg nestjes

Wij kunnen geen 100% garantie geven op het geslacht van het konijntje dat u bij ons koopt. bij een klein konijntje is het af en toe erg moeilijk om te zien, wij checken onze jonge dieren 3x voordat ze gaan verhuizen. Ook kan het voorkomen dat de oortjes niet goed gaan hangen, hier geven we geen garantie op. Als u een konijntje heeft gereserveerd, en een aanbetaling heeft gedaan, en toch besluit om te annuleren, storten wij de aanbetaling niet terug.

WIJ ZIJN OP GEEN ENKELE WIJZE VERANTWOORDELIJK VOOR EVT. GEMAAKTE DIERENARTSKOSTEN DOOR U , (voor een konijntje dat u bij ons gekocht heeft). Is er iets aan de hand met uw konijntje bel of mail ons gerust, wij geven graag advies.

OM U EXTRA SERVICE TE BIEDEN hebben wij ook diverse konijnenartikelen te koop.

Hooi, Stro, Zaagsel, Brokjes, Voerbakjes, Drinkflesjes…

DSC_2743   DSC_2739  DSC_2732


 

Sinds kort bij ons te koop of te doneren:
zelf gehaakte knuffelkonijntjes voor €5,- per stuk (excl verzendkosten)
met de aankoop van een gehaakt knuffel konijntje (of door een konijntje te doneren aan een ernstig ziek kindje), steunt u onze stichting! zo kunnen we nog meer ernstig/ terminaal zieke kinderen bezoeken en ze een knuffel konijntje cadeau geven. steunt u deze actie, maak dan het bedrag over op : NL92 RABO 0304824003 tav stichting de knuffelkonijntjes ovv uw naam en aankoop of donatie gehaakt konijntje. onze dank is groot.