Vakantie/opvang

Hallo wij van stichting de knuffelkonijntjes  willen u als konijnliefhebber en eigenaar een extra service bieden.

    ren2

Voor veel mensen die met vakantie gaan is het vaak een probleem waar u het konijn onder brengt,  waar u dier de juiste verzorging  en aandacht krijgt die het nodig heeft.  Wij bieden u op vele verzoek van onze klanten ,  hiervoor de juiste plek . Zodat u een zorgeloze vakantie heeft. Uw konijn moet wel ingeënt zijn tegen het RHD 1 en 2 virus. ‘vaccinatie boekje meenemen’ Vaccineren kan evt ook bij ons door onze dierenarts op onze locatie. Heeft u hiervoor interesse laat het ons weten. We hebben  vaste breng en haaltijden ivm de drukte. van maandag t/m vrijdag brengen/halen tussen 16.00 uur en 17.00 uur op afspraak, en op zaterdagochtend brengen/halen tussen 10.00 uur en 11.00 uur op afspraak , zondag is onze vrije dag voor ons gezin, hier wijken we niet van af! We hopen op uw begrip.

Het verblijf van u konijn is geheel voor eigen risico.

Heeft u hiervoor interesse , wacht dan niet te lang want vol is vol !!!  

Wij bieden u konijn:

* Voer en drinken

* Een ruim hok,

* veel beweging vrijheid (regelmatig in een grote ren)

* dagelijks veel aandacht ivm aanwezigheid van vrijwilligers ed.

* naar wens vacht verzorging.

 

De prijzen die wij daar voor berekenen zijn vanaf 1 januari 2019:

€ 2,50 per dag per konijn incl hok, voer, stro en hooi en drinkwater (kort harig klein konijn)

€ 3,00 per dag per konijn  incl hok,voer, stro en hooi en drinkwater + vacht verzorging speciaal voor langharige konijnen

voor grote konijnen vragen wij 4,00 euro per konijn per dag. deze komen in een groot verblijf

(breng en ophaal dag worden meegerekend. het volledige bedrag dient bij het brengen van de konijntjes) contant afgerekend te worden).

Ook is het mogelijk dat u dier tijdens vakantie verblijf wordt geknipt ( nageltjes en/of vacht)

prijs hiervoor vanaf € 25,00 per konijn (knippen vacht) .  mits klitvrij! anders wordt het duurder.

WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK ALS UW KONIJNTJE ONVERWACHT ZIEK WORDT, GEWOND RAAKT, OF ZELFS DOODGAAT, TIJDENS HET VERBLIJF BIJ ONS. WIJ GEVEN DAN OOK GEEN GELD TERUG! OOK ZIJN WIJ NIET VERANTWOORDELIJK VOOR EVT. DIERENARTSKOSTEN. (dit gaat altijd in overleg met u).

Ook zijn wij een konijnenopvang, en kunnen konijntjes bij ons gebracht worden als u er om welke reden dan ook niet meer voor kan zorgen. Wij gaan dan ons best doen om een ander geschikt huisje voor hem/haar te vinden. Hiervoor vragen wij een opvangvergoeding van €25,- per konijn. Dit bedrag komt geheel ten goede aan onze stichting de knuffelkonijntjes.

 

HEEFT U INTERESSE LAAT HET ONS WETEN. (info@stichtingdeknuffelkonijntjes.nl)

 

ren1       ren5