Vakantie/opvang/herplaatsen konijnen

Hallo wij van stichting de knuffelkonijntjes  willen u als konijnliefhebber en eigenaar een extra service bieden.

Herplaatsen konijnen:
afgelopen week hebben we meerdere koppels gekoppeld en herplaatst voor diverse klanten. Er is oa een koppel verhuisd naar Zwolle, Sneek, Rotterdam. Ook zijn er een aantal voedstertjes en gecastreerde rammetjes gebracht naar ons, die komende week door ons op deskundige wijze gekoppeld wordt aan een nieuw maatje. Aangezien wij hier ruime ervaring in hebben zijn we dankbaar dat deze mensen ook voor onze stichting hebben gekozen. De kosten die ze hiervoor betalen komt geheel ten goede aan onze stichting, en de werkzaamheden die wij hier doen.
Heeft ook uw konijn een nieuwe maatje nodig, neemt u dan contact met ons op. We hebben meerdere konijnen zitten in onze opvang.
Wij geven nooit 100% garantie op het geslacht van de konijntjes die bij ons gekocht worden, wij checken het 3x voor ze gaan verhuizen, maar soms is het heel lastig te zien, vooral als de konijntjes nog jong zijn. wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor evt (dierenarts)-kosten.

Ook zijn er enkele konijnen bij ons in de opvang gebracht, waarvan het baasje niet meer voor hun konijn konden zorgen om welke reden dan ook. Deze konijnen worden bij ons eerst goed nagekeken en ingeënt door onze eigen dierenarts, alvorens ze worden herplaatst.

Ook zijn wij een konijnenopvang, en kunnen konijntjes bij ons gebracht worden als u er om welke reden dan ook niet meer voor kan zorgen. Wij gaan dan ons best doen om een ander geschikt huisje voor hem/haar te vinden. Hiervoor vragen wij een opvangvergoeding van €25,- per konijn. Dit bedrag komt geheel ten goede van onze stichting.

Voor veel mensen die met vakantie gaan is het vaak een probleem waar u het konijn onder brengt,  waar u dier de juiste verzorging  en aandacht krijgt die het nodig heeft.  Wij bieden u op vele verzoek van onze klanten ,  hiervoor de juiste plek . Zodat u een zorgeloze vakantie heeft. Uw konijn moet wel ingeënt zijn tegen het RHD 1 en 2 virus. ‘vaccinatie boekje meenemen’ 
Dit jaar kunnen de konijnen niet bij ons via onze dierenarts ingeënt worden ivm verhuizing ed. Dit zal u voor de vakantie zelf moeten regelen, excuus voor het ongemak.

 We hebben  vaste breng en haaltijden ivm de drukte. van maandag t/m vrijdag brengen/halen tussen 16.00 uur en 17.00 uur op afspraak, en op zaterdagochtend brengen/halen tussen 10.00 uur en 11.00 uur op afspraak , zondag is onze vrije dag voor ons gezin, hier wijken we niet van af! We hopen op uw begrip.

Het verblijf van u konijn is geheel voor eigen risico.

Heeft u hiervoor interesse , wacht dan niet te lang want vol is vol !!!  

Wij bieden u konijn:

* Voer en drinken

* Een ruim hok,

* veel beweging vrijheid (regelmatig in een grote ren)

* dagelijks veel aandacht ivm aanwezigheid van vrijwilligers ed.

* naar wens vacht verzorging.

 

De prijzen die wij daar voor berekenen zijn vanaf 1 januari 2019:

€ 2,50 per dag per konijn incl hok, voer, stro en hooi en drinkwater (kort harig klein konijn)

€ 3,00 per dag per konijn  incl hok,voer, stro en hooi en drinkwater + vacht verzorging speciaal voor langharige konijnen of grote konijnen

(breng en ophaal dag worden meegerekend. het volledige bedrag dient bij het brengen van de konijntjes) contant afgerekend te worden).

Ook is het mogelijk dat u dier tijdens vakantie verblijf wordt geknipt ( nageltjes en/of vacht)

prijs hiervoor vanaf € 25,00 per konijn (knippen vacht) .  mits klitvrij! anders wordt het duurder.

WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK ALS UW KONIJNTJE ONVERWACHT ZIEK WORDT, GEWOND RAAKT, OF ZELFS DOODGAAT, TIJDENS HET VERBLIJF BIJ ONS. WIJ GEVEN DAN OOK GEEN GELD TERUG! OOK ZIJN WIJ NIET VERANTWOORDELIJK VOOR EVT. DIERENARTSKOSTEN. (dit gaat altijd in overleg met u).

Mocht u een wijziging willen doen ivm de vakantieopvang die u al heeft gereserveerd, doen wij ons best om dit te regelen, zijn wij genoodzaakt per wijziging €2,50 in rekening te brengen. Wij zijn erg druk met de hokplanning voor de vakantieopvang, er komen veel konijnen bij ons vakantie vieren.
TIP plan uw vakantieopvang ruim, zodat u wat speling heeft in de dagen.
Mocht u om welke reden dan ook uw konijnen eerder ophalen van de opvang, wij geven geen geld terug.
het geld van de opvang komt geheel ten goede van onze stichting.

we hopen op uw begrip.

 

HEEFT U INTERESSE LAAT HET ONS WETEN. (info@stichtingdeknuffelkonijntjes.nl)