help onze stichting!

Lieve mensen,

De hele wereld is in een crisis. Door een virus waarvan iedereen hoopt dat deze snel de kop ingedrukt wordt. Dat het corona virus wereldwijd voor financiƫle problemen zorgt, is geen verrassing.
Ook wij van stichting de knuffelkonijntjes hebben hier helaas mee te maken – doordat al onze bezoeken gecanceld zijn, zijn onze inkomsten ook stilgevallen, maar onze vaste lasten: voerkosten, dierenartskosten, verzekering, huur locatie waar de konijntjes verblijven.. gaan wel door!
Begrijp ons goed, wij snappen deze maatregelen volledig, gezondheid gaat voor alles! Maar helaas lopen wij door deze situatie al onze inkomsten mis en komt de stichting hierdoor in de knel, dit houden we geen maanden vol.
het zou vreselijk zijn als wij van stichting de knuffelkonijntjes hierdoor gedwongen wordt te stoppen.
Wij willen daarom vragen, of wij een beroep kunnen doen op uw vrijgevigheid. Wilt u een donatie doen? Klik op onderstaande link.

www.hetknuffelkonijn.nl

en druk op de doneerknop. U kunt zelf een bedrag invullen.
Onze dank is enorm!

Wij hopen uit de grond van ons hart dat onze stichting na deze datum weer de bezoeken kan opstarten, zodat we ook na de corona crisis de zwakkeren in onze samenleving kunnen opvrolijken en het welzijn van deze doelgroep kunnen vergroten.

Stichting de Knuffelkonijntjes uit Zwolle
Rene en Angela te Wierik.